Over ons

Vanuit een bescheiden start in Gouda tot onze huidige basis in Bergambacht, heeft SolarKing zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van zonnepanelen in de regio en daarbuiten. Met een toegewijd team en een netwerk van vakkundige zzp'ers streven we ernaar om zowel consumenten als bedrijven te ondersteunen in hun transitie naar duurzame energie.

Gedreven door de visie van onze oprichter, Piet Francken, om de energierekeningen te verlagen, zijn we bij SolarKing toegewijd aan het leveren van zonne-energieoplossingen die meer rendement opleveren dan traditioneel sparen. Onze missie is helder: het toegankelijk maken van zonne-energie voor iedereen, door hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen aan te bieden, mogelijk gemaakt door onze strategie van directe import.

Wat maakt ons uniek?

Onze benadering is persoonlijk en op maat. Vanaf het eerste gesprek tot de installatie en daarna staan we klaar met deskundig advies en ondersteuning. Wij geloven dat elke klant uniek is, en daarom bieden we oplossingen die naadloos aansluiten bij uw specifieke wensen en omstandigheden.

Bij een aanvraag werken we nauw met u samen om een systeem te ontwerpen dat niet alleen uw energiekosten verlaagt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en onze inzet voor hun tevredenheid, gesteund door uitgebreide garanties en betrouwbare ondersteuning.

Kiezen voor SolarKing

Kiezen voor SolarKing betekent kiezen voor een partner die met u meedenkt op weg naar een groenere toekomst. We maken duurzame energie bereikbaar en betaalbaar voor iedereen. Ontdek de mogelijkheden met SolarKing, waar we samen werken aan een duurzamere wereld.

Vragen of een afspraak maken?

Laat ons u adviseren. Plan nu uw vrijblijvende afspraak met SolarKing!

Contact opnemen